Jaguar Van Mossel Apeldoorn
 
ELEKTRISCHE EN HYBRIDE AUTO'S JAGUAR

Elektrische en hybride auto's jaguar

 

Een elektrische of hybride Jaguar is in de eerste plaats een Jaguar. Op de route naar een toekomst die duurzamer en verantwoorder is, voldoet ons programma elektrische en Plug-in Hybrid SUV’s aan al uw rijwensen. Dynamisch, luxueus en efficiënt – elk model biedt standaard Jaguar’s legendarische sportauto-DNA om u een onvergelijkbare rijbeleving te bieden.

 

VOLLEDIG ELEKTRISCHE MODELLEN (BEV)

JAGUAR I-PACE

De Jaguar I-PACE, onze eerste volledig elektrische SUV, combineert een design van wereldklasse met de prestaties van een sportauto, inclusief een acceleratie in 4,8 seconden van 0-100 km/h. En dat doet hij bijna geluidloos en zonder uitlaatemissies. 

ontdek de I-Pace

 

 


 

ELEKTRISCHE EN HYBRIDE AUTO'S JAGUAR

PLUG-IN HYBRID MODELLEN (PHEV)

 

ELEKTRISCHE EN HYBRIDE AUTO'S JAGUAR

jaguar e-pace

Alle voordelen van een Plug-in Hybrid met het gebruiksgemak van een compacte SUV. Jaguar's E-PACE biedt een unieke combinatie van prachtig design, wendbare handling en dynamisch rijgedrag. Vraag uw dealer naar het actuele leasetarief.

Ontdek de E-PACE PHEV


 

 

ELEKTRISCHE EN HYBRIDE AUTO'S JAGUAR

jaguar f-pace

Onze luxueuze performance-SUV biedt een opwindende combinatie van Plug-in Hybrid-efficiency, praktisch en functioneel gebruiksgemak, spectaculair design en sportief rijgedrag. Vraag uw dealer naar het actuele leasetarief.

Ontdek de F-PACE PHEV


Direct rijden? bekijk hier onze voorraadmodellen!

Wij hebben altijd auto's van verschillende modellen op voorraad zodat u snel een nieuwe Jaguar kunt rijden. 

ontdek voorraadmodellen
ELEKTRISCHE EN HYBRIDE AUTO'S JAGUAR