Jaguar Van Mossel Apeldoorn
 

JAGUAR GARANTIE

geen verborgen kosten. geen vraagtekens. geen verrassingen

vijf JAAR GEMOEDSRUST.

 

 

5 JAAR GARANTIE

Iedere nieuwe Jaguar, die door een officiële en in Nederland gevestigde Jaguar dealer wordt geleverd, heeft vijf jaar volledige fabrieksgarantie met een maximum van 150.000 km. Gedurende deze periode worden defecten als gevolg van productiefouten in materialen of fabricage gratis gerepareerd of vervangen, en ongeacht of de auto gedurende de garantieperiode een andere eigenaar heeft gekregen. Uw dealer geeft u graag meer informatie.

 

 

5 JAAR INCONTROL REMOTE-ABONNEMENT

Maak uw leven gemakkelijker wanneer het er op aankomt. InControl Remote biedt een slimme combinatie van optimale pechhulp, automatische noodoproepen en de mogelijkheid om vanaf overal ter wereld contact met uw auto op te nemen.

 

 

WERELDWIJD TOONAANGEVENDE DEKKING

Wij zijn ervan overtuigd dat onze auto’s zijn gebouwd voor een lange levensduur, en dat geeft ons het vertrouwen om een in de auto-industrie toonaangevende garantie te bieden. Van drie jaar garantie op de lak, tot zes jaar anti-corrosie-garantie en zelfs een garantie van acht jaar met een maximum van 160.000 km op de hoogspanningsaccu’s van onze elektrische modellen (I-PACE) of vijf jaar op de aandrijvingsaccu’s van onze plug-in hybrides (E-PACE en F-PACE PHEV).

 

 

JAGUAR ASSISTANCE

Wat er ook gebeurt, ongeacht de situatie, waar in Europa u ook bent: u kunt gedurende 5 jaar vertrouwen op de pechhulp van Jaguar Assistance. Direct na uw telefoontje sturen wij hulp naar u toe. Voorwaarde voor Jaguar Assistance: kies jaarlijks voor een Jaguar erkend reparateur voor uw regulier onderhoud en Zomer- of Wintercheck. Wij informeren u graag over de voorwaarden.

 

 

 

*Drie jaar met een maximum van 100.000 km indien uw auto is afgeleverd voor 1 oktober 2021.